Hvorfor Crate Lab?

Hvad skal jeg købe i gave?

Vi er ret sikre på, at den tanke opstår for os alle mindst 100 gange eller deromkring. Du aner ikke, hvad du skal købe. Bliver det mon endnu en skjorte og sokker? Hvad var størrelsen igen? En flaske whisky igen? Måske vil du forsøge dig med et gavekort. Det gik bestemt ikke rent hjem på kontoret sidst og ingen vil kunne huske det dagen derpå. 

 

Vi siger: IKKE FLERE KEDELIGE GAVER !!

Vi hos Crate Lab bruger meget tid på at udvikle sjove og innovative gaver, der altid er af førsteklasses kvalitet. Alle vores trækasser er håndlavede og vores produkter er ting vi selv ville forære væk, eller ville ønske nogen havde givet til os. Det er ikke kun produkter af høj kvalitet, men du giver samtidig personen en oplevelse, som de vil huske og se tilbage på med et smil. Vi lover at det er ikke kun modtageren af ​​gaven, der vil se tilbage med et grin, men også dig, der bliver vidne til denne begivenhed!

Uanset om det er til et babyshower, jul, eid, hanukkah, diwali, mors dag, fars dag, enhver fødselsdag eller bryllupsdag. Eller også hvis du bare vil prøve noget nyt og belønne dig selv med rigtig gode produkter - da er vores kasser svaret. Det synes vi i hvert fald (og mange af vores kunder).