Ingredienser ITALIENSK MADLAVNING

Rosé Balsamico Alba Rosa - behagelig pink farve, varm og skinnende. 100% naturlig. Fremstillet på de fine Ancellotta druer og lagret på egetræsfade, som giver en behagelig vaniljearoma. Smagen er sød og sur, frugtig, aromatisk, delikat og vedvarende. Den passer perfekt til: salater og grøntsager, fisk, skaldyr, kartoffelsalat og oste. Takket være sin naturlige sødme og frugtagtige smag er den også skøn til frugtsalat og is. (250 ml)

Eddike, koncentreret druemost. Indeholder SULPHITE. Opbevares på et mørkt, køligt sted og ikke i direkte sollys.

Italiensk rød pesto lavet af blandt andet tørrede tomater, basilikum, ricotta, Pecorino Romano DOP, cashewnødder, pinjekerner og hvidløg (190g).

Tomatpasta 23%, solsikkeolie 20%, vand, tørrede tomater 9%, basilikum 6%, RICOTTA (indeholder MÆLK) 6%, CASHEWØJER, ekstra jomfru olivenolie 3%, OST Pecorino Romano DOP (indeholder MÆLK) 2%, fyrretræ nødder 1,9%, hvidløg, salt, sukker, naturlig basilikumaroma, surhedsregulerende middel: mælkesyre. Produceret i et anlæg, der håndterer SELLERI, SOJA, FISK og BLØDdyr. GLUTENFRI. Opbevares tørt, køligt og i køleskab efter åbning og spis kort tid.

Krydret salsa fra La Casa, Italien (180g).

Tomat (oprindelse Italien), rød peber, chili 12%, ekstra jomfru olivenolie, tørret chili 2%, løg, salt. Pasteuriseret. Opbevares tørt og køligt. Åbnede dåser skal opbevares i køleskabet efter åbning og indtages inden for 4-5 dage. God i saucer, på grillet kød, brød og pizza.

Ekstra jomfru olivenolie med chili, fra Toscana (150ml)

Italiensk ekstra jomfru olivenolie 98,5%, naturlig chilismag 1,5%. Opbevares på et mørkt, køligt sted og ikke i direkte sollys.

Italienske krydrede kiks med hvidløg og persille fra Bontá Lucane (150g)

Fint hvedemel, høj surhedsgrad solsikkeolie, ekstra jomfru olivenolie, salt, ølgær, HVEDEMALT, hvidløg 0,4%, persille 0,4%. Kan indeholde spor af SESAM og MÆLKEDERIVATER. Opbevares køligt og tørt.

Middelhavssauce (nissebund), velegnet til alt fra pasta til pizza (330 ml).

Tomat 78% (oprindelse Italien), sorte oliven (7%), kapers (4%), løg, ekstra jomfru olivenolie, fennikel, salt. Pasteuriseret. Opbevares tørt og køligt. Åbnet flaske skal opbevares i køleskabet og indtages inden for 4-5 dage. Produktet er klar og passer godt til pasta, top med revet ost. Passer også godt til pizza.

Risotto med emmentalerost, parmesanost, blåskimmelost og pecorinoost. Tilsæt vin og bouillon til madlavningen og risottoen er klar til servering (210g).

Arborioris, EMMENTALOST (MÆLK, salt, osteløbe, E1105 LYSOZYM (ÆG)), PARMESANOST (MÆLK, salt, osteløbe, E1105 LYSOZYM (ÆG)), løg, krydderiblanding (tomat, basilikum, hvidløg, oregano, salt, sort peber), BLÅØJET OST (MÆLK, salt, osteløbe, E1105 LYSOZYM (ÆG)), PECORINO OST (MÆLK, salt, osteløbe, E1105 LYSOZYM (ÆG)). Indeholder SULPHITE. Kan indeholde spor af SELLERI, SENNEP, SESAMFRØ, JORDNØDDER og GLUTEN. Velegnet til vegetarer. Sautér risottoblandingen i en gryde med 1 spsk olivenolie eller SMØR. Svits med vin efter ønske. Tilsæt derefter 800 ml bouillon og kog ved svag varme i 16 min. Rør i ny og næ. Top den færdige risotto med SMØR og PARMESAN OST og eventuelt salt efter ønske. Opbevares køligt, tørt og væk fra direkte sollys.

Parmesancreme lavet af hele 14% af den fantastiske Parmigiano Reggiano og italiensk hvid trøffel. Brug i madlavning (90g).

FREME, Parmigiano Reggiano OSTEDIP (MÆLK, salt, osteløbe) 14%, olivenolie, italiensk hvid trøffel (Tuber borchii Vitt.) 3%, rismel, salt, aroma. Kan indeholde spor af SOJA. Opbevares tørt, køligt og væk fra direkte sollys. Åbnet dåse skal opbevares i køleskab, mellem 0-4°C, og indtages inden for et par dage.

Farfalle stribet fantasia pasta håndlavet i Puglia (250g), Italien

DURUM HVEDE (60%), vand (32%), spinat (3%) for grøn farve, rødbeder (2%) for pink farve, paprika (2%) for orange , gurkemeje (1%) for gul farve. Kan indeholde spor af SKALDYR, SOJA og SENNEPS. Tilberedningstid: 8-9 min. Opbevares køligt og tørt.

Sorte saltflager fra Mill & Mortar in Alicante (80g)

Salt (NaCl), vegetabilsk kulstof